www.parajsachat.com | Chat full screen? kliko: Chat Shqip | www.nastradini.com

Chatoni me Mobile/Telefon/Tablet? Kliko ketu: Chat Mobile/Telefon/Tablet

Parajsachat.com eshte chati me i madh dhe vjeter Shqiptar ne IRC. Dy dhomat me te medha ne chat jane #Shqiperia dhe #Shoqeria por ne server mund te gjeni edhe shume te tjera duke bere komanden: "/list " pa thonjeza. .

Powered by LuXor